Unfortunately no one can be told what PunBB is - you have to see it for yourself.
Nie jesteś zalogowany.
Forum Polskich Podcasterów zostało stworzone w celu propagowania idei podcastingu wśród Polaków. Zakładając je mieliśmy na uwadze fakt, że już od kilkunastu miesięcy nie było w polskim Internecie miejsca w którym słuchacze podcastów, a także ich twórcy mogliby wymieniać się opiniami. Wszyscy są mile widziani - zapraszamy do dyskusji!
Sprzedam, wydzierżawię lub udostępnię nieodpłatnie (na ciekawy projekt związany z podcastingiem) domeny:
podcaster.pl
podkaster.pl
Sprzedam, wydzierżawię lub udostępnię nieodpłatnie (na ciekawy projekt związany z polskim podcastingiem lub videocastingiem) domeny:
podcaster.pl
podkaster.pl
podkasting.com.pl
podkasty.pl
polskiepodcasty.pl
polskipodcasting.pl
videocasting.pl
videocast.pl
Łukasz, Ty To chyba masz w posiadaniu wszystkie możliwe domeny związane z podcastingiem
Część z nich dostałem w spadku po dziadku, nie używam, chce się podzielić. Reflektujesz na którąś, Rafał?
No niestety Łukasz nie mam pomysłu na wykorzystanie ich też by się zmarnowały u mnie ![]()
Update: domena podkasty.pl - 1600 PLN, domena polskiepodcasty.pl - 500 PLN,
obie mogą zostać sprzedane za 2000 PLN. I najważniejsze: nawet złotówka z tej sprzedaży nie wyląduje w mojej kieszeni. Niestety ![]()
Można wrzucić tak zdjęcia z gołymi babeczkami i kasować po 9PLN + VAT za SMS'a!
Wchodzi ktoś w spółkę? ![]()
"Gołe babeczki" z mikrofonami. Żeby choć trochę kojarzyło się z podcastingiem ;-)
ja moge uzyczyc mojego konta, by tam pinionszki wplywaly...;-)
Szuka ktoś modela ? :]